Pääkaupunkiseudulla vuodesta 1983 toiminut yhteiskristillinen evankelioimiskampanja tavoittaa kadun kansaa perjantai-iltaisin. Helsingin kaduilla ja puistoissa PK-tiimiläiset sekä evankelioivat että kutsuvat halukkaita myöhemmin illalla järjestettävään yhteiseen kahvi- ja teehetkeen. Kahvin ja voileipien lisäksi iltakokous sisältää ylistystä ja opetusta sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen esirukoukseen ja sielunhoitokeskusteluun.

Joka perjantai järjestettävät tapahtumat alkavat rukouskokouksella One Way Cafessa klo 18. Tämän jälkeen käynnistyy toiminta kaduilla. Klo 21.00 alkaa Gospel Cafe -ilta One Way Cafessa.

PK-illoissa on vuosikymmenten aikana kylvetty monen monta uskonsiementä. Usealle uusi alku on merkinnyt vapautumista alkoholista ja huumeista. Myös Perjantai-koti on monesti vastaanottanut uusia asukkaita PK-iltojen jälkeen. Tunnetuin heistä lienee jo edesmennyt Lauri Jakkila.

TULE MUKAAN!

Jos tunnet kutsumusta evankeliointiin ja haluat tehdä sitä myös käytännössä, tule mukaan PK-tiimiin. Tavataan perjantai-iltana One Way Cafessa klo 18.00.

Lisätietoja PK-työn koordinaattorilta Kimmo Metsämäeltä, 040 531 2230.