Tapani Suonto

One Way -seurakunnan senioripastori Tapani Suonto on toiminut evankelistana ja raamatunopettajana vuodesta 1975 lähtien, jolloin hän tuli tunnetuksi kristittynä trubaduurina. Päätoimisena evankelistana hän työskenteli aluksi Kansan Raamattuseuran piirissä. Myöhemmin hän toimi kansainvälisen lähetysjärjestön Youth With A Missionin palveluksessa.

1980-luvulla Tapani Suonnon nimi liittyi läheisesti pääkaupunkiseudulla alkaneeseen yhteiskristilliseen Perjantai Kristukselle -kampanjaan, joka jatkuu edelleen Helsingissä.

Toiminta laajeni vähitellen myös ulkomaille ja tänään työ tunnetaan nimellä One Way Mission. Järjestö toimii Suomen lisäksi Intiassa, Israelissa, Italiassa, Kiinassa, Malawissa ja Mosambikissa, Mongoliassa, Nepalissa, Ugandassa, Venäjällä ja Virossa.

Tapani Suonto on julkaissut useita hengellisiä kirjoja, opetuskasetti- /cd-sarjoja sekä omaa musiikkia. Luovutettuaan One Way Missionin toiminnanjohtajan tehtävät Esa-Pekka Mattilalle Tapani on keskittynyt erityisesti mediatyöhön ja puhujavierailuihin seurakunnissa julistaen ja opettaen näin evankeliumia eri puolella Suomea. Lisäksi hän vastaa uusien One Way -seurakuntien istutustyöstä Suomessa.